Best i test!

Best i test!

"TV2 hjelper deg” testet 19.02.09 ulike klikkefilmtjenester i Norge. Vi ble kåret som vinner. "En klar nettleiefavoritt for alle som er glad i film”. Vi er stolte og glade, og allerede i gang med ytterligere forbedringer…

Tv2 hjelper deg, i samarbeid med Teknofil.no har testet nettleie av film. Filmarkivet.no ble kåret som den beste tjenesten. Her er noen av utsagnene som ble oss til del:

 - ”Filmarkivet skal i utgangspunktet ha stående applaus for sin løsning for filmleie."

 - ”Utvalgsmessig har Filmarkivet et stort bibliotek. Filmarkivet gir deg god informasjon om handlingen i filmen, aktører og har forsmak på alle filmer.” 

 - ”Hver enkelt film er utstyrt med fullstendig informasjon om både manusforfattere, regissører, produsenter, komponister, fotografer og skuespillere. Her finner du også informasjon om rettighetshavere og hvor filmen er spilt inn.” 

 - ”Det meste av denne informasjonen er utstyrt med internlenking slik at du fort finner frem til andre filmer med samme bidragsytere.” 

 - ”…det skinner gjennom at Filmarkivet har et team bak seg som brenner for innholdet, selve filmen. Det medfører at filmene har god informasjon, og at du ikke nødvendigvis kun finner de filmene som gikk best på kino”. 

 - ”Ved visning hadde vi få problemer med tjenesten. Her fikk vi filmen rett opp i mediaplayer og kvaliteten var imponerende god.” 

Det ble i testen også kommentert ulike utfordringer med klikkefilmtjenesten vår og vi tar til oss alle tipsene til forbedringer, når vi nå allerde er i gang med nye utbedringer av Filmarkivet.no.

 - ”Potensialet for disse nettstadane er enormt, og vi kjem til å sjå ei vekst i denne typen filmleigetenester framover”, spår Teknofil sin ekspert, Ole Morten Knudsen. 

Les mer på TV2 hjelper deg
Les mer på Teknofil.no
Les mer i bransjebladet Release.no

 



Tilbake til forsiden