Valley of the wolves

Valley of the wolves

Ikke alle muslimer er terrorister – ikke alle amerikanske soldater er helter. Se ”Valley of the Wolves” - en actionfylt utladning om en av vår tids store konflikter , krigen i Iraq.



Valley of the Wolves – Iraq (2006)

Irak, 2003. En amerikansk tropp ledet av CIA-agenten Sam Marshall fører av uviss grunn bort en gruppe allierte tyrkiske soldater fra hovedkvarteret. I jakt på terrorister skytes og drepes samtidig tilsynelatende uskyldige muslimer under et bryllup i nærheten, noe som fører til en personlig krig mellom ekstremister, den tyrkiske spesialagenten Polat og Sam Marshall! Basert på en omtalt krigsepisode, har den tyrkiske filmen ”Valley of the Wolves” skapt rabalder verden over. Filmen tegner et annet bilde av situasjonen i Midtøsten enn Bushregimets, og har vakt stor mediedebatt verden over.

Flere nyheter:



The hunting party (2007)

"I krig er det du ser, og det som egentlig skjer, av og til to helt forskjellige ting." Nyhetsreporter Simon Hunt og kameramann Duck har jobbet i verdens voldsomste krigssoner: fra Bosnia til Irak, fra Somalia til El Salvador. Sammen har de snodd seg unna kuler, levert skarpe reportasjer og høstet Emmy-priser. Så, en forferdelig dag i en bosnisk landsby, forandres alt. 

I filmen

Hitler – a career (1977)
ser vi nærmere på verdens mest kjente psykopat, Hitler. Hvordan kunne han ta makten over en hel nasjon? I unikt og sjeldent bildemateriale fra 20- og 30-tallet følger vi Hitlers kamp mot toppen, hans grusomme, geniale manipulasjonsevne og til slutt, hans fall.



Tilbake til forsiden