Spiondrama

Spiondrama

”Avsløringen” tar for seg den største spionskandalen i amerikansk historie. Filmen bygger på den virkelige historien om FBI-agenten Robert Hanssen som ble avslørt som spion i februar 2002.



Avsløringen (2007)

FBI-agenten Robert Hanssen var tilsynelatende en pliktoppfyllende tjenestemann. Så kom det for en dag at han i 16 år hadde spionert for Sovjetunionen og senere Russland. Dette er historien om assistenten som bidro til å avsløre den alvorligste spionsaken i USAs historie.

Eric O'Neill er ansatt på lavt nivå i FBI. Han driver med avlytting, og har håp om at et spesialoppdrag skal gi ham plass i agentenes rekker. Oppdraget er å være sekretær for agent Robert Hanssen og rapportere oppover i systemet ...



The Deal (2007)

Forløperen til "The Queen".

Det langvarige, komplekse og ofte anspente forholdet mellom Tony Blair og Gordon Brown, i hjertet av Labour-partiet, er et av de mest betydningsfulle politiske partnerskap i de senere år. Siden 1997, har disse to mennene fastsatt britisk politikk, både innenriks og utenriks. "The Deal" utforsker hvordan partnerskapet mellom Tony Blair og Gordon Brown legemliggjør iboende motsetninger i det moderne Labour-partiet. Ved å stå sammen gjorde de to sitt parti valgbart for første gang på en generasjon, bare for å stå overfor ytterligere et faktum: kun én av dem kunne lede det.




Feast of the Goat (2005)

Ett personlig drama. En politisk konspirasjon. En tragisk, men fargerik historie.
Fra 1930 til 1961 ble paradiset Den Dominikanske Republikk styrt av en av de blodigste tyranner i Latin Amerika noensinne.

Tretti-fem år senere returnerer den suksessrike Manhattan-advokaten Urania Cabral (Isabella Rossellini) for å konfrontere sin far med de traumatiske hendelsene. Overfor familien innrømmer hun til slutt den grusomme hemmeligheten som har ødelagt hele hennes liv.



Shattered (1991)

Dan Merrick er fremgangsrik forretningsmann som har vært utsatt for en alvorlig bilulykke. Plastiske kirurger har gjenoppbygd ansiktet hans, men han lider av hukommelsestap og husker ikke stort av hva som skjedde før ulykken. Sammen med sin vakre kone Judith bor han i et luseriøst hjem utenfor San Fransisco, men langsomt går det opp for ham at ekteskapet kanskje ikke var så vellykket likevel.



Tilbake til forsiden