Nedtellingen er i gang

Nedtellingen er i gang

"88 Minutes": Al Pacino spiller Jack Gramm, en rettspsykiater i FBI. Han har vært med på å få seriemorderen Jon Forster dømt til døde, men nå henger hans eget liv i en tynn tråd.



88 Minutes (2007)

På dagen da dødsdommen over Forster skal fullbyrdes begynner Jack å motta mystiske beskjeder om at han vil dø om 88 minutter. En desperat kamp mot klokken starter. For å finne den potensielle morder må Jack etterforske samtlige mistenkte som, foruten Forster, også inkluderer hans tidligere elskerinne og en særdeles vanskelig student.
Nedtellingen har begynt!




Palindromes (2005)


12-årige Aviva vil ikke være som de fleste andre 12-åringer som leker med sine venner. Hun har helt andre planer. Hun vil bli gravid. Når hun til slutt lykkes tvinger foreldrene henne til å ta abort. Hun rømmer hjemmefra, og blir tatt inn i varmen hos en gruppe rabiate abortmotstandere. Der Solondz' foregående filmer er befolket av mennesker som er onde mot hverandre, er det den velmenende omsorgen som føles mest beklemmende i Palindromer. Regissør Todd Solondz, som vel er mest kjent for "Happiness" og Welcome to the Dollhouse", er betegnet som kongen av den skyldbetingede latteren.



Paradis nå! (2004)

I Paradis nå! følger vi to palestinske menn, Khaled og Saïd, som jobber sammen på et bilverksted. De er tilsynelatende fornøyde, og ser ut til å avfinne seg med et rutinepreget liv. Etter hvert kommer det frem at de begge har gitt opp livet, ved å vie seg som selvmordsbombere. Når dagen kommer, er det likevel tøffere for dem å forberede seg enn de trodde, og vi følger deres kvaler idet de går igjennom de faste ritualene før martyrdøden. 



The Slaughter rule (2002)


The Slaughter Rule er en film om å vokse opp i tøffe omgivelser, om maskuline menn som holder følelsene innenfor vesten, og de sterke, men vanskelige vennskapene som formes.
Roy er en tenåring med problemer -som befinner seg langt ute på Montanas forblåste sletter. Hans forhold til foreldrene sine er mildt talt anstrengt, og hans eneste glede er å spille fotball. Men kort tid etter at hans far dør blir Roy, til sin store skuffelse, kastet ut av fotballaget. Nå har han ingenting annet å gjøre enn å drukne sorgene sine i alkohol, og han begynner sakte men sikkert å synke ned i elendigheten.



Tilbake til forsiden