Storslått 3D-tegnefilm

Storslått 3D-tegnefilm

”Mer Ståhai” er en flott tegnefilm for både store og små som elsker fantastiske dyphavseventyr i stil med ”Oppdrag Nemo” og ”Stor Ståhai”. Les mer om ukens filmnyheter.



Mer ståhai (2007)

Da fisken Pis foreldre omkommer i et garn forlater han sine hjemlige farvann utenfor Boston og legger i vei over de store hav for å bo hos sin tante Pearl. Her møter Pi drømmedama - havets mest populære fiskepike, Cordelia, og han faller pladask. Men den store, onde tigerhaien Troy er også forelsket i Cornelia.
NB: Alle snakker norsk!




Farvel Bafana (2007)

Historien om Nelson Mandela og hans fangevokter. I 1968 sitter Nelson Mandela fengslet på beryktede Robben Island. Fangevokteren James Gregory får et spesielt ansvar for å holde øye med den berømte aktivisten. Etter som årene går endres Gregory fra å være en inngrodd rasist til å se Sør-Afrika med Mandelas blikk.

En dyp forbindelse formes mellom vokteren og hans fange, en forbindelse som nærmer seg vennskap. Historien om Sør-Afrikas marsj fra diktatur til demokrati påkaller spørsmålet om hvem som er fri: undertrykkeren eller den undertrykte?



Irina Palm (2007)
 

Hun gjør unevnelige ting for å gi sønnesønnen hjelp til å overleve.

Maggies barnebarn må ha livsviktig og dyr behandling i utlandet. Verken foreldrene hans eller Maggie har penger nok. Så ser bestemor at en sexklubb søker etter vertinne. Jobben innebærer noe ganske annet enn Maggie tror, men har hun råd til å takke nei?




SAW IV (2007)
 

Jigsaw er død - lenge leve Jigsaw!

Jigsaw er død, men det stopper han ikke i å fortsette sine barbariske spill hvor døden ofte er den letteste utveien. Da SWAT-kommandøren Rigg plutselig blir bortført og nådeløst kastet inn i en rekke dødelige feller, blir det klart at Jigsaw trekker i trådene selv fra den andre siden av graven. Tør du bli med på enda en rundtur?




Fade to Black (2006)
 

Historien om verdens største filmskaper Orson Welles, tilrettelagt av Oliver Parker og John Sayles. Med Danny Huston, Paz Vega, Diego Luna og Oscar-vinner Christopher Walken. Året er 1948. Orson Welles (Danny Huston) reiser til Italia i et forsøk på å komme seg etter ekteskapet med Rita Hayworth og gjenoppta sin karriere. Men en skuespiller myrdes på settet, og han blir dratt inn i et farlig nett av intriger, mord og politikk.



Orlando (1992)

Orlando er en film utenom det vanlige. Eller hva sier du til en film som følger en og samme person gjennom 400 år av Europas historie - fra 1600 tallet og frem til vår tid - og hvor hovedpersonen skifter kjønn underveis? Vakker og episk filmatisering av Virginia Woolfs roman med samme navn.




Tilbake til forsiden