The Notorious Bettie Page

The Notorious Bettie Page

"The Notorious Bettie Page " er en provoserende utforsking av seksualitet, religion og popkultur, og historien om det fascinerende livet til 1950-tallets berømte pin-up-pike Bettie Page. Se også den ubehagelige insektgrøsseren "Bug" fra 2007.



The Notorious Bettie Page (2006)

Bettie Page vokste opp i en konservativ, religiøs familie i Tennessee. Etter noen knuste drømmer og et mislykket ekteskap, reiste hun til New York og ble en sensasjon som fotomodell. Med 50-tallets sofistikerte og travle Manhattan som bakteppe blir den sorthårede skjønnheten først berømt, så beryktet. Hun er modellen fra “Bettie Page i bondage.” Bildene av henne i høye snørestøvletter forteller en historie, det siste snapshotet av henne og søsteren, tatt etter kirkebesøk hjemme i Nashville, forteller en annen. 





Bug (2007)

Agnes er på flukt fra sin voldelige eksmann. Hennes nye kjæreste Peter er også på flukt - fra hæren og fra insekter som han er overbevist om har overtatt kroppen hans. Sammen søker de tilflukt i et lite, skittent motell langt fra allfarvei. Snart ser også Agnes insekter krype fram overalt, og de to innleder en innbitt kamp mot krypene på motellværelset. Sakte, men sikkert tar paranoiaen og angsten overhånd og truer med å bryte dem ned både psykisk og fysisk.



Tilbake til forsiden