Under lupen

Under lupen

Michael Moore, Noam Chomsky; Naomi Klein, samt toppsjefene for selskaper som Shell, IBM, Body Shop m.fl. er representert i filmen ”The Corporation. Vi ser nærmere på noen av verdens største selskaper.

The Corporation (2003)
De store, multinasjonale selskapenes samfunnsmessige uansvarlighet settes under debatt i The Corporation. Få av disse konsernene er uten svin på skogen – Enron, Statoil m.fl. – men hvordan ønsker vi at næringslivets rolle i samfunnet og verdensøkonomien skal være? Kompleks, underholdende og av mange regnet som den beste dokumentarfilm om nøkkelspørsmål rundt vår verdens utvikling. Filmen er i 3 deler.



The Corporation - Del 1 (2003)



The Corporation - Del 2 (2003)



The Corporation - Del 3 (2003)


Samtidig på nett og DVD:



I Know Who Killed Me (2007)

Den lille idylliske byen, New Salem, er lammet av frykt. En bestialsk seflemorder er løs. Han bortfører unge kvinner og holder dem fanget i flere dager mens han torturerer dem, for til slutt å drepe dem. Politi og FBI har ingenting å gå etter, og da Aubrey Flemlng (Lindsay Lohan) forsvinner er alle overbevist om at han har slått til igjen



Desperate timer (2007)

Neal og Abbey lever det perfekte liv. Ett fantastisk ekteskap, en søt og snill datter, masse suksess og et lekkert hus. Ingenting kan ødelegge deres idyll - trodde de. En dag dukker den psykopatiske Ryan opp og alt endrer seg.



Come early morning (2006)

Lucy (Ashley Judd) er en hardt arbeidende kvinne i 30 årene med et kaotisk følelsesliv. Forholdet til faren er nærmest ikke eksisterende, og hun går fra det ene one-night-standet til det neste.



Tilbake til forsiden