Magisk familiefilm

Magisk familiefilm

Fra produsentene bak "Legenden om Narnia - Løven, heksa og klesskapet" kommer en film om vennskap, familie og fantasiens magiske kraft! Se ”Broen til Terabithia” (2007)



Broen til Terabithia (2007)


Jess kommer fra en storfamilie på landsbygda. Faren jobber mye, mens moren er mest opptatt av alle søstrene hans. Leslie er enebarn og kommer tilflyttende fra byen. Leslies foreldre ønsker å skape en alternativ tilværelse på bygda, uten TV, men med mange bøker. De er kunstnere som oppmuntrer stadig datteren til å ta i bruk sine kreative evner. Jess har aldri hatt en virkelig venn før han møter Leslie, men sakte og sikkert knyttes et sterkt og spesielt vennskapsbånd. 

Alle snakker norsk!

Nyhet!


The Lost City (2005)

Havanna, 1958. Nattklubben El Tropico er et sted hvor det flommer over av fest, god drikke, vakre kvinner og fengende cubanske rytmer. Her samles de velstående og kjendisene, og nattklubbeier Fico (Andy Garcia) leverer alt hva hjertet begjærer.
Hverdagens trivielle problemer får aldri lov til å snike seg innenfor dørene på El Tropico. Men utenfor samler det seg sorte skyer i horisonten.



Tilbake til forsiden