Fredagsfilmer

Fredagsfilmer

Se ”Rabbit Hunt” - en spenningsfilm om et politisk leiemord som går galt i Mexico. Uheldigvis er et ungt par og deres lille datter på feil sted til feil tid. Les mer om ukens filmnyheter.



Rabbit Hunt (2004)

Bli med til Mexico hvor et politisk leiemord går galt og det korrupte regimet leter etter en syndebukk. ”Rabbit Hunt” er en uhyggelig historie om hvor lett rettferdigheten blir neglisjert, i en verden hvor det enkelte liv er verdiløst og penger er gud. Og om ganske alminnelige mennesker, som plutselig blir uvitende brikker i et uoverskuelig og dødelig spill



Look Both Ways (2005)


Det er umulig å skrive om denne varme og nydelige filmen uten å ta i bruk ord som skremmer bort publikum. Men sannheten om ”Look both ways” er at den i løpet av knappe to timer introduserer oss for et knippe hverdagsmennesker av kjøtt og blod, som er akkurat så sårbare og usikre som du og jeg. Og den makter med poetisk teft og overbevisende kraft å fortelle oss at livet er en stor gave vi ikke skal være redde for å leve fullt ut.

”Look both ways” var en festival-favoritt verden over, og vant omtrent samtlige priser ved den lokale australske Oscar-gallaen.



One More Kiss (1999)


Da Sarah Hopson får bekreftet diagnosen kreft, beslutter hun seg for å nyte hvert eneste øyeblikk av det livet som plutselig renner ut mellom fingrene hennes. Derfor tar hun seg sammen og reiser hjem til sitt fødested i Skottland, hvor hennes barndomskjæreste Sam driver en restaurant.



Tilbake til forsiden