Praktfullt og rørende eventyr

Praktfullt og rørende eventyr

”Arthur og Minimoyene” (7 år) er en magisk film om merkelige skapninger, gåter og en skjult rubinskatt (NB: alle snakker norsk). Les mer om ukens filmer.



Arthur og Minimoyene (2006)

En dag han sitter og studerer denne boken oppdager Arthur at bestefaren har laget gåter som skal lede til en skjult rubinskatt i bakhagen. Og utrolig nok skal det visstnok finnes en verden bebodd av skapninger som er for små til at man kan se dem med det blotte øyet, disse kalles Minimoyer Men det er bare èn måte å få det til på: Arthur må selv krympe og bli til en Minimoy!  (NB: alle snakker norsk)
 
Andre filmnyheter:



Fast Food Nation (2006)

Hva er det egentlig man putter i munnen når man bestiller en stor, lekker og fettglinsende burger på det lokale fast food spisestedet? Svaret på det spørsmålet kommer i stor grad an på Don Anderson som arbeider for den gigantiske fast food-kjeden Mickey`s, og som hittil har trodd på firmaets påstand om matens høye kvalitet. Men da han oppsøker den gigantiske slaktefabrikken som er kjedens hjerte, må han innrømme, at det er noe annet og mer i burgerne enn kjøtt.



Alt starter med A (2006)

Akeelah vokser opp i et beinhardt område i Los Angeles, hvor det gjelder å ha seriøse skills i sport og rap. Men Akeelah er ikke som de andre - hun er bokstavelig talt et naturtalent til å stave, og under kyndig rådgivning fra læreren Joshua, og tross morens advarsler, melder hun seg på til en landsdekkende stavekonkurranse



Fierce People (2005)

15 år gamle Finn bor hos sin mor i New York og drømmer om å tilbringe sommeren sammen med sin antropolog-far i den sydamerikanske jungelen, hvor han studerer den krigerske Yahomano-stammen. Men Moren sitt kokainmisbruk står i veien for denne eksotiske reisen, og i stedet innkvarteres de to på rikingen Ogden C. Osborne sitt eksotiske gods.



Tilbake til forsiden