Demi Moore i hard militær trening

Demi Moore i hard militær trening

I "G.I. Jane" er Jordan O'Neil (Demi Moore) den første kvinnen som får prøve å gjennomføre den beinharde SEAL-treningen. Men da Jordan holder ut lengre enn ventet blir både forsvaret og andre bekymret. Se også "Black Widow" (2005) og "Loverboy" (2004)



Black Widow
(2005)
Eleonora arver et ultramoderne hus utenfor New York etter sin avdøde elsker. Da hun ankommer huset for første gang møter hun husets tilsynsmann Leslie som viser henne rundt. Eleonora føler seg ikke helt trygg i det store huset og ber derfor Leslie om å overnatte der sammen med henne. 



Loverboy
(2004)
Kyra Sedgwick leverer sin hittil mest overbevisende prestasjon i rollen som Emily, en vakker og intelligent singel kvinne, som er besatt på tanken om å få det perfekte barnet. Hennes desperasjon får henne til å utføre sjokkerende og skremmende handlinger - og hun rykker nærmere og nærmere vanviddets rand.



G.I. Jane
 (1997)
Av politiske årsaker får Jordan O'Neil, som den første kvinne lov til å begynne på en av verdens tøffeste militærskoler: NAVY SEAL. Det er 60% frafall blant gutta underveis, så ingen regner med at hun varer en uke. O'Neil utsettes for adskillige ukers fysisk og psykisk umenneskelig trening, som grenser til tortur.



Tilbake til forsiden