Bli med inn i eventyrenes forunderlige verden!

Bli med inn i eventyrenes forunderlige verden!

Vi anbefaler 20 av den verdensberømte eventyrfortelleren H. C. Andersens aller beste eventyr! Eventyrene gjøres levende som på H.C. Andersens egen tid med dukkespill og spennende kulisser.



H. C. ANDERSENS EVENTYRLIGE VERDEN 1 (2005)

Filmet på romantiske danske slått og herregårder fremfører den danske skuespilleren Bjarne G. Nielsen eventyrene Fyrtøyet - Konen Med Eggene - Keiserens Nye Klær og Klosshans på samme måte som den gangen forfatteren levde: med dukketeater og fortellerkunst av aller høyeste kvalitet.



H. C. ANDERSENS EVENTYRLIGE VERDEN 2 (2005)

 Hyrdinnen Og Skorsteinsfeieren - Det Er Helt Sant - Piken Med Svovel-stikkene



H. C. ANDERSENS EVENTYRLIGE VERDEN 3 (2005)

Hypp alle mine hester! – Bli grepet av den fabelaktige historien om Lille Klaus Og Store Klaus, og nyt hvordan den kloke til sist narrer den mindre kloke. Lev deg inn i den bittersøte historien om Den Standhaftige Tinnsoldaten og den bedårende lille ballettdanserinnen. Le av den tvetydige og eventyrlige Hjertesorg om madammen og hennes lille moppe.



H. C. ANDERSENS EVENTYRLIGE VERDEN 4 (2005)

Opplev magien og den forrykende stemmingen når marionettdukkene blir levende i den fabelaktige Marionettspilleren. Få 10 kyss av Svinedrengen, akkurat som den vakre prinsessen, mens alle hoffdamene skuler dere. Opplev Kinas mystikk i det fantastiske eventyret om Nattergalen og den ordentlige keiseren.

I Kjæresteparet blir historien om gammel kjærlighet fortalt på den mest fantasifulle måte…



H. C. ANDERSENS EVENTYRLIGE VERDEN 5 (2005)

Bli med langt ut på landet og se hva som skjer når bonden drar av sted til markedet i Hva Far Gjør Er Alltid Riktig. Opplev et helt fantastisk og eventyrlig univers i Tommelise, som er befolket av kjempemessige fugler, frosker, markmus og den bitte lille modige jenta. I Den Uskikkelige Gutten flyr Amors piler rundt ørene på den gamle dikteren og treffer han rett i hjertet…



H. C. ANDERSENS EVENTYRLIGE VERDEN 6 (2005)

Opplev en verden av prinsesser, troll, fæle haggelbyger og gårder gjennom den unge Johannes øyne i Reisekameraten, hvor han også får følge med et mystisk og interessant reisefølge. En mørk kveld banker det på porten til det store slottet, kongen åpner og utenfor står en dyvåt prinsesse. Men er hun nå egentlig en ekte prinsesse? Det finner dronningen svaret på ved hjelp av tjue madrasser, tjue ederdunsdyner og en liten grønn ert i den fantastiske Prinsessen På Erten.



Tilbake til forsiden