Code 46

Code 46

"Code 46" er en intelligent og original kjærlighetshistorie satt til en uhyggelig nær fremtid. Tim Robbins er en tvilende statsansatt i en verden der staten har begrenset menneskenes reproduksjonsmuligheter og kontrollerer all reising.


Code 46
(2003)

Byene er strengt overvåket og det er kun mulig å ta seg inn via kontrollstasjoner. Man kan ikke reise uten ”papelles” - papirer, en spesiell reiseforsikring. William er familiemann og jobber som forsikringsetterforsker. Når han blir sendt til en annen by for å løse en forfalskningssak, møter han Maria. Selv om han mistenker at hun står bak forfalskningene, blir han hodestups forelsket i henne. 

For de minste anbefaler vi

Peter Pan
(1988)

ALLE SNAKKER NORSK! Handlingen foregår i Victoria-tidens London hvor barna til familien Darling, får besøk av den skadefro Peter Pan, en gutt med mystiske krefter. Darling blir med Peter Pan på en magisk reise til den mystiske og fortryllende verden i Aldri-land. Møt de foreldreløse guttene og Kaptein Krok som blir forfulgt av den kjempestore krokodillen som har spist hånden hans. Ta andre stjerne til høyre, og rett frem mot morgenen, og bli med på de fantastiske eventyrene til Peter Pan og Darling, de forsvunne barna og de fortapte guttene når de kjemper mot Kaptein Krok og hans desperate pirater om kontrollen over Aldri-land.



Tilbake til forsiden