Snikmordet på Kennedy

Snikmordet på Kennedy

Se kjente skuespillere som Anthony Hopkins, Demi Moore, Sharon Stone, Martin Sheen, Helen Hunt, Lindsay Lohan, Christian Slater og Elijah Wood i storfilmen, "Bobby" (2006).



Bobby
(2006)
Det er 6. juni 1968 og vi befinner oss på det amerikanske Ambassador Hotel. Personalet og gjestene står klare for å hilse på Senator Robert "Bobby" F. Kennedy. Dette er stedet hvor Bobby skal tilbringe sine siste timer, han myrdes kort tid etter å ha holdt sin tale. Vi får beskue hvordan livet kan endre seg radikalt bare i løpet av et øyeblikk, under en sentral begivenhet i amerikansk historie.



Lepel-koden
 (2005)
Barnefilm. Unge Lepel må sortere knapper for en ond bestemor av Roald Dahlsk kaliber. Hele tiden lengter han etter foreldrene som han tror er på en verdensomspennende ballongferd. Under et knapperaid på det lokale kjøpesenteret møter han jevnaldrende Pia som viser seg å bo over et av prøverommene i klesavdelingen.  .

Filmen ble tildelt FILM&KINOs barnefilmpris i anledning Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival i 2005.



Asylum
 (2005)
Max har nettopp begynt i ny jobb som psykolog på en maksimalt sikret anstalt for farlige psykiske kriminelle. Hans kone, Stella, fungerer innimellom som han assistent. En av deres mange utfordringer er den meget intelligente morderen Edgar Stark.



Studio 54
(1998)
Året er 1979.  Stedet er New York.  En enkel Brooklyn-gutt ved navn Steve Rubell har noen år tidligere virkeliggjort sin drøm.  han har startet tidenes beste, mest berømte nattklubb.  Et diskotek der kjendisene står i kø for å komme inn, og vanlige dødelige gjør hva som helst for en eneste kveld i rampelyset - Manhatten's legendariske Studio 54.



Tilbake til forsiden