Nervepirrende krimgåte

Nervepirrende krimgåte

John Travolta, Selma Hayek, Jared Leto og James Gandolfini befinner seg i et komplisert og nervepirrende drama i ”Lonely Heart Killers”.



Lonely Heart Killers
(2006)
John Travolta, Salma Hayek, Jared Leto og James Gandolfini i en nervepirrende krimgåte!

USA, i slutten av 1940-årene. Via kontaktannonser og med en dekkhistorie om at de er bror og søster, sjarmerer kjæresteparet Martha Beck og Raymond Fernandez gamle, ensomme krigsenker. På en kynisk og slu måte forfører han dem, og hun stjeler fra dem. Men en dag går det galt.



Urørt
(2006)
Magdalena er snart femten. Som skikken er, skal hun på femtenårsdagen feire ikke bare fødselen femten år tidligere, men overgangen fra jente til kvinne. Problemet er bare at hun også er i ferd med å gå fra å være barn til å være mor, så faren jager henne hjemmefra. Hun flytter inn sammen hos den gamle onkelen Tomas, der fetteren Carlos allerede bor. Carlos er også kastet ut hjemmefra, men onkel Tomas har husrom til alle som trenger det. De tre danner snart sin egen lille outsiderfamilie ...



Captain Alatriste
(2006)
Viggo Mortensen spiller her den altoverskyggende hovedrollen som Don Diego Alatriste i denne storslåtte og forrykende ridderfilmen fra 16oo-tallets Spania. Vi følger han og hans trofaste følgesvenn Iñigo på deres eventyrlige og farlige ferd, både som leiemordere i Madrid og som helter i krigen i Flandern.

Alatriste er en ordentlig helt. Som 15-åring er han allerede en krigsveteran fra Flandern. Som 17-åring kjemper han sin første duell og slår sin motstander i hjel. Og som 18-åring får han tildelt tittelen "kaptein". Senere, da pengekassen er tom, lar han seg hyres som leiemorder for rike, adelige i Sevilla og Madrid.



Shouf, Shouf Habibi!
(2004)
20-årige Abdullah, som er vokst opp i Nederland, ser sin mulighet til å bli Hollywoodstjerne i rollen som terrorist i filmene som dukker opp i kjølvannet av 11.september-katastrofen. Men når sant skal sies, har verken Abdullah eller vennene hans noen anelse om hva som må til for å komme seg fram her i livet. Med halve familien som lever et Marokkansk levesett og den andre halvparten på vei inn i en vestlig levemåte, blir det vanskelig å vite hvor en selv er på vei.

En morsom og til tider alvorlig komedie, i liket med Jalla Jalla!, handler om andre generasjons innvandrere som pendler mellom det moderne samfunnet og gamle tradisjoner.



Tilbake til forsiden