Gasolin'

Gasolin'

Konflikter og krangler var daglig kost da sangeren Kim Larsen og gitaristen Franz Beckerlee sto på hver sin musikalske planet, men konflikten gav samtidig bandet den nerven som har gjort mange av sangene deres til klassikere. Se filmen om Danmarks største rockeband.



Gasolin'
(2006)
Dette er filmen om Gasolin' - den sanne historien om et ualminnelig sammensveiset band, som i løpet av sine ni års levetid tilbrakte nesten alle døgnets våkne timer i hverandres selskap. 

Flere nye filmer:


Åpent farvann
(2006)
Et avslappende helgecruise ombord på en luksusyacht utvikler seg til å bli et fryktelig mareritt for seks eks-high school venner, da ingen av dem tenker på å henge en stige ut over rekka innen de hopper i Den Mexicanske Golfs innbydende, asur-blå fargede vannet.



Balanse
(2001)
Historien om Tell Teigen fra Høyanger i Sogn og Fjordane, som på 1950 tallet ble verdensberømt for sin vågale luftakrobatikk. Tell Teigen omkom i en ulykke i 1958



Leve blant løver
(1998)
Selv om bakgrunnen er sykdom og død, er dette en film som handler om livet. Vi følger tre unge mennesker, Ingunn, Lars og Kristin som alle har kreft, gjennom 15 måneder.



Tilbake til forsiden