The Black Dahlia

The Black Dahlia

Bli med til L.A. anno 1947 - inn i et fiktivt noir-univers, bygget på besettelse, korrupsjon, kjærlighet og fordervelse. Les mer om ukens filmer.



The Black Dahlia
(2006)
Politimennene og bestevennene Bucky Bleichert (Josh Hartnett) og Lee Blanchard (Aaron Eckhart) blir satt til å etterforske det makabre drapet på på den melankolske og gåtefulle Betty Ann Short, i byens lysskye kretser bedre kjent som "Den Sorte Georgine". 



End Game
(2005)
Kulen gjennomborer hånden hans. Først kommer et lammende slag, så sprer smerten seg som glødende lava gjennom kroppen. Han ser blodet sprute ut av offerets hode. Han snur seg og ser snikmorderen sette pistolen mot sitt eget hode, og trekke av. Spesialagenten Tom Quinn (Cuba Gooding Jr.) har ikke klart oppdraget sitt; å beskytte USAs president.



Little Fish
(2005)
I fire år har Tracy (Kate Blanchett) holdt seg borte fra dop. Men veien tilbake til et normalt liv er lang, hard og kronglete. Hennes økonomi ligger i ruiner og banken nekter å gi henne lån grunnet en tidligere kortsvindel.Tingene blir ikke lettere da hennes ekskjæreste dukker opp, helt uventet.



Hong Kong Knights
(2003)
Action thriller the Hong Kong way!
Det er absolutt ikke på grunn av sine diplomatiske evner at Ken blir betraktet som politikorpsets mest effektive mann. Det er fordi han har en hard hund som får jobben gjort, koste hva det koste vil - også hvis det innebærer at lovens ord skal tolkes på sin helt egen måte.



Tilbake til forsiden