Crazy in Love

Crazy in Love

Nå kan du blant annet se regissør Petter Næss (Elling, Bare Bea, Elsk meg i morgen) sin første amerikanske film, ”Crazy in love” (2005)



A Prairie Home Companion
(2006)
”A Prairie Home Companion” er en både munter og vemodsfull fortelling om et særegent amerikansk radiofenomen. Se kjente skuespillere som Woody Harrelson, Tommy Lee Jones, Lindsay Lohan og Meryl Streep. 


Saw III
(2006)
Lavbudsjettfilmen SAW er blitt en av nåtidens største suksesshistorier innenfor den moderne skrekkfilmgenren. Her er det tredje kapittelet og atter en gang må man belage seg på å skrike ut sin redsel i filmmørket! 


Crazy in Love
(2005)
Donald og Isabelle er to unge mennesker med Aspergers Syndrom (AS), en form for autisme. Men den følelsesmessige dysfunksjonaliteten er i ferd med å ødelegge deres gryende romanse. Manus er laget av Oscar-vinner Ron Bass. Filmen er regissør Petter Næss' (Elling, Bare Bea, Elsk meg i morgen) første amerikanske film.


Lovely & amazing
(2001)
Jane Marks er mor til en forvirret trio av døtre som tilsynelatende ikke har noe til felles. Hun gjennomgår den ene plastiske operasjonen etter den andre uten å bli fornøyd.



Tilbake til forsiden