Ukens filmer

Ukens filmer

Anbefalinger: Bruce Willis spiller den rufsete og alkoholiserte politimannen Jack Mosley i ”16 Blocks”. Se også den fantastiske animasjonsfilmen ”Kirikou og villdyrene” (2005).



16 Blocks
(2006)
For politibetjenten Jack Mosley (Bruce Willis) har en nesten livslang karriere som lovens håndhever i New York satt sine tydelige spor i form av stor misnøye med tilværelsen og påfølgende heftig alkoholkonsum.



Kirikou og Villdyrene
(2005)
Oppfølgeren til den fantastiske

Kirikou og trollkvinnen
(1998). Historien om Kirikou og Trollkvinnen var ikke lang nok til å kunne fortelle om alt det spennende som Kirikou opplevde. For han oppnådde mange gode ting, ting som det ville være galt å glemme. Med norske stemmer.



The King
(2005)
Pastor Sandow i Corpus Christi, Texas får sitt livs største sjokk da en ung mann presenterer seg som hans sønn; Elvis. Men Sandow som har prøvd å fortrenge sin ukristne fortid, og nå er lykkelig gift og har to barn, nekter han å ha noe å gjøre med Elvis.



Cardcaptor sakura
(1999)
Sakura Kinomoto er en glad jente som går i fjerne klasse på barneskolen. Hun ville heller vært ute og gått på rulleskøyter, enn å være på skolen for å lære matematikk. En dag, når hun er i sin pappas bibliotek, får hun øye på en bok som skulle ha inneholdt en masse samlekort.



Tilbake til forsiden