Japansk spenning

Japansk spenning

Denne uken er det japansk spenning og skrekk som står i fokus. Vi anbefaler ”1 ubesvart anrop” (2003), en asiatisk skrekksuksess som garantert vil gi deg frysninger neste gang mobiltelefonen din ringer!



1 ubesvart anrop
(2003)
Tenk deg selv: Du har ”1 ubesvart anrop”, men anropet har kommet fra ditt eget nummer – og på beskjeden som er lagt igjen kan du høre at noen skriker i dødsangst... Filmen har vært en stor kassasuksess i Asia, og kommer fra samme nyskapende grøsserskole som ”Ring 1 & 2”.


The Princess Blade
(2001)
Japansk martial art action på sitt beste! Prinsesse Yuki er den ypperste leiemorderen i den tradisjonsrike organisasjonen Takemikazuchi. Med kvinnelig eleganse beveger hun seg lydløst og usynlig. 


Inugami
(2001) 
I den eldgamle familieklanen bærer kvinnene en tung byrde på deres skuldre. De vokter Ingunami, skoggudene. En oppgave som er arvet fra mor til datter fra generasjon til generasjon. Fram til i dag – for Miki, den eldste, ugifte datteren, har helt andre planer for sitt liv etter at hun har forelsket seg i læreren Akira, fra Tokyo. 


Jin-Roh
(1999)
Tokyo på et alternativt femtitall - en by i turbulente tider. Kazuki Fuse er medlem av den tungt bevæpnede spesialpoliti-styrken Kerberos, hvis daglige gjøremål er å utslette statens fiender, spesielt en farlig terroristgruppe kjent som "Sekten."



Tilbake til forsiden