Spenning

Spenning

Ukens filmer handler om spionvirksomhet, mafiabosser, bankran, forviklinger i Hollywood og fabrikkerte historier i verdens mest kjente musikkmagasiner. Bildet er fra "Triple Agent". Les mer.



Triple Agent
(2004)
I Paris 1937 finnes det et senter for de som forlot Russland da kommunistene på en forræderisk måte stjal makten i landet. I de anti-kommunistiske emigrant-organisasjonene sitter mektige eksgeneral Voronin og trekker i trådene. Alle er enige om at han er spion. Men for hvem?


Shattered Glass
(2003)
I hele 3 år klarte Stephen Glass å lure redaktørene i blant andre The New Rebulic, Rolling Stone og Harper´s Magazine. Han vakte oppsikt på grunn av sin unge alder og ble rost i skyene for de enestående reportasjene og oppsiktsvekkende skildringene. 


Laurel Canyon
(2002)
Dette er historien om plateprodusenten Jane, som i likhet med mange andre musikere, jobber og bor i Laurel Canyon, veien som går gjennom hjertet av Hollywood Hills. Hun er i ferd med å avslutte en plate som hun produserer for bandet til sin nye kjæreste, Ian. Snart fylles huset i Laurel Canyon med spenning og mistenksomhet...


The Real McCoy
(1993)
Etter seks år i fengsel for et mislykket bankran er Karen McCoy (Kim Basinger) fast bestemt på å begynne et nytt og bedre liv. Ingen vil ansette henne, hun må forholde seg til en sleip tilsynsfører og hennes eks har fortalt sønnen at hun er død. Som om ikke det var nok tvinger mafiabossen Jack Schmidt henne til å gjennomføre et umulig bankran.



Tilbake til forsiden