Nettpremierer

Nettpremierer

“She's the Man” er en moderne og morsom tolkning av Shakespeares komedie "Twelfth Night". Se også actionfilmen ”Ubeseiret 2” om bokseren George "Iceman" Chambers.



She's the Man
 (2006) 
Duke vil ha Olivia, som liker Sebastian, som egentlig er Viola, hvis bror er kjæreste med Monique, så hun hater Olivia, som dater Duke bare for å gjøre Sebastian sjalu, Sebastian er egentlig Viola, som er dødsforelsket i Duke, som tror hun egentlig er en gutt... 


Ubeseiret 2
 (2006)
Eks tungvektsbokser George "Iceman" Chambers er i Russland i forbindelse med opptak på en reklamefilm da han blir arrestert. Alt er tydelig arrangert og de falske bevisene er vanntette. Chambers blir kastet rett inn i Russlands mest beryktede fengsel. 


Dark Horse
(2005)
En dramakomedie om den sjarmerende, men litt lite ansvarsbevisste graffitiartisten Daniel som bor i København og lever av å spraye kjærlighetserklæringer, på oppdrag fra folk rundt om i byen.


Screaming Masterpiece
(2005)   
1000 år med Islandsk filmhistorie. Til tross for at filmen konsentrerer seg mer om de siste 5 år enn de foregående 995 kan regissør Ari Magnusson stå bak tittelen på denne unike musikkdokumentaren.



Tilbake til forsiden