Nyskapende feelgood-film

Nyskapende feelgood-film

”Me and You and Everyone We Know” er en poetisk film, hvor det hverdagslige forandres til noe enestående. Filmen har vunnet flere priser, blant annet ved filmfestivalen i Cannes (2005).



Me You and Everyone We Know
(2005)
Richard er nyskilt far til to barn: Robby på 7 år som sjekker damer på internett, og Peter på 14, som litt motvillig stiller som forsøkskanin når nabojentene vil konkurrere om hvem som er "best i senga". Richard treffer Christine. Hun kjører pensjonist-taxi på dagtid og lager eksperimentell kunstvideo på fritiden. Søt musikk oppstår, med fullstendig kaos som resultat.


Mitt hjertes tapte slag
(2005)
Den rastløse gangsteren Tom følger i farens fotspor som brutal hushai, men er på mange måter en splittet personlighet. En dag møter han morens impresario fra gamle dager, og straks blir ungdomsårenes store ambisjoner om å kopiere hennes karriere som konsertpianist vekket til live. 

Se også disse Jackie Chan-filmene:


New police story
(2004)
Politimannen Wing(Jackie Chan) ved Hong Kong politiet har opplevd noe av det verste en politimann kan oppleve; hele teamet hans har blitt drept av en voldelig gjeng som ledes av den onde Joe (Daniel Wu).


Supercop
(1992)
Jackie Chan spiller politiagenten som får i oppdrag å sprenge Hong Kong's største narkokartell.



Tilbake til forsiden