Animerte perler

Animerte perler

Vi innleder det nye året med animerte storfilmer for hele familien. Bli kjent med troll og ønskefeer i ”Helena og trylletrollet” og magiske katter i Studio Ghiblis ”Katteprinsen” (bildet)



Helena og trylletrollet
(2005)
I følge sagnet er det kun en bestemt kveld i året hvor vanlige mennesker kan komme gjennom den hemmelige inngangen til Den Magiske Verdenen. Dette er en verden fylt av troll og ønskefeer, et sted hvor drømmer kan bli virkelighet. Men du kan kun få øye på den hemmelige inngangen hvis du tror på magi, og når du er innenfor gjelder det å finne Feenes Dronning, kun da får du oppfylt et ønske.


Katteprinsen
(2002)  
En eventyrlig film for store og små katteelskere! En natt våkner skolejenta Haru av en merkelig prosesjon utenfor vinduet sitt. Det er et katte-festopptog til hennes ære, etter at hun reddet en pus fra å bli overkjørt av en bil.
Hvordan kan de få takket henne nok? Jo, ved å la henne få gifte seg med selveste Katteprinsen! De bortfører henne til Kattekongeriket, der hun havner i maktsyke katters vold og begynner å utvikle værhår og spisse ører.



Tilbake til forsiden