Se en film i romjula

Se en film i romjula

NETTPREMIERE: Se den fantastiske animasjonsfilmen "Sannheten om Rødhette" (2005). Eventyret om Rødhette vil garantert aldri bli det samme etterpå. Vi gir deg også fire klassikere.



Sannheten om Rødhette
(2005)
Alle kjenner historien om Rødhette og ulven. Eller? Nå endevendes eventyruniverset. Her er filmen om politietterforskningen som avslører den sjokkerende sannheten og komplette historien bak legenden.
Se også disse fire filmene fra 70- og 80-tallet


En sporvogn til begjær
(1984)
Blanches hus har blitt solgt, hun har fått sparken og blitt "bedt" om å forlate byen. Nå søker hun tilflukt hos sin søster i New York, noe som viser seg å være nennes største feiltagelse. For søsterens mann er en manipulerende og voldelig drittsekk, som absolutt ikke liker at hun er der...


Hotell New Hampshire
 (1984)
Film etter John Irvings bestselger med samme navn. Dette er historien om familien Berrys forsøk i hotellbransjen i USA og Wien. De blir utsatt for det meste. 


Min strålende karriere
(1979)
Sybylla Melvyn (Judy Davies) er en ung kvinne på vei ut i voksenlivet i Australia ved århundreskifte. Hun er fast bestemt på å ha en "strålende karriere som freelance skribent og livsnyter.


Judith Hearnes tause lidenskap
(1987)
Fasaden viser en stille, pen og nobel middelaldrende kvinne. En fasade som Judith med nød å neppe klarer å opprettholde. Hun tjener kun fra hånd til munn på sin klaverundervisning, og må ta til takke med losji på billige pensjonat.



Tilbake til forsiden