Julefilmer

Julefilmer

Bli med når det vennlige spøkelset Casper skal feire jul i det morsomme eventyret "Caspers Spøkelsesjul". Filmarkivet byr også på andre julefilmer som "Bad Santa" og klassikeren "Reisen til Julestjernen".



Lillebror og tyvjakten
(2003) 
Lillebror og tyvjakten er en lystig familiefilm med et stort hjerte. 11 år gamle Lillebror og bestevennen Jens er to små privatdetektiver med livlig fantasi og stor oppfinnsomhet. De er stadig på jakt etter nye saker å avsløre, og spesielt utsatt for deres spionasje er naboen Granit.


Bad Santa (2003)

To svindlere reiser rundt forkledd som selveste julenissen og hans snille medhjelper alven. I stede for å spre juleglede er de konstant fulle, bannende og skrupuløse. 


Caspers spøkelsesjul
(2000) 
Alle snakker norsk! En film for alle barn - uansett alder!
Det vennlige spøkelset Casper skal feire jul i dette koselige og morsomme eventyret. Med syngende barn og julestemning ligger alt til rette for en hyggelig julefeiring helt til Kibosh, lederen for alle spøkelser, blander seg inn. Han bestemmer at Casper må skremme minst én person før jul.


Reisen til Julestjernen (1976)

På selveste juleaften forsvinner prinsesse Gulltopp fra slottet. Kongen og dronningen er lamslått av sorg, og får vite at prinsessen gikk ut for å finne julestjernen - som hun ønsket seg mest av alt på jord.


Karl-Bertil Jonssons julaften (1975)

Denne varme og humoristiske tegnefilmen er for lengst blitt en juleklassiker.




Tilbake til forsiden