Kjærlighet og drama

Kjærlighet og drama

Se "Tristan" (2006), et vakkert ridderdrama om Tristan og Isoldes umulige kjærlighet. Filmarkivet gir deg også den mest populære danske filmen i hele 2005, ”Far til fire gir aldri opp”.



Tristan
(2006)
Før Romeo og Julie var det Tristan og Isolde som måtte gjennomgå mang en lidelse for kjærligheten. Wagners opera av same navn gjorde de elskende udødelige, men nå får klassikeren om den irske prinsessen og den engelske helten nytt liv i Kevin Reynolds' romantiske og actionfylte ridderdrama. 


Far til fire gir aldri opp
 (2005)
"Far til fire" er en koselig familiekomedie med røtter tilbake til en tegneseriestripe i den danske avisen "Politiken" fra 1948, samt åtte folkekjære danske filmatiseringer på 1950- og 60-tallet. Den nye Far til fire filmen ble en formidabel publikumssuksess. Hver tiende danske har sett filmen, og den ble den mest populære danske film i Danmark i 2005.  
Se også disse to spenningsfilmene


The Ninth Legion
 (2005)
Filmen er basert på en sann historie om det 9. kompaniets invasjon av Afghanistan. Unge, sovjetiske militære rekrutter blir sendt rett fra treningsleiren til krigen i Afghanistan. 


The Osterman Weekend
(1983)
John Tanner(Rutger Hauer) er den populære programlederen på et landsdekkende TV show. Han har stor makt og han nyter å bruke den. For øyeblikket jobber han med å avsløre CIAs mektige sjef for åpen skjerm.



Tilbake til forsiden