Ukens filmer

Ukens filmer

Se den stjernespekkede thrilleren “Lucky Number Slevin” (bildet) og “The Aristocrats”, dokumentaren om verdens groveste vits.



Lucky Number Slevin
(2006)
Livet i Los Angeles arter seg ikke særlig bra for Slevin (Josh Hartnett). Bygningen hvor leiligheten hans ligger er kondemnert, en raner stakk av med ID kortet hans, og som om ikke det var nok har kjæresten hans vært utro. Han trenger å komme seg litt vekk og får låne leiligheten til kameraten sin, Nick Fisher, i New York. Men uhellet forfølger han, og snart skal alt bli så mye verre…


The Aristocrats
 (2005)
Hva gjør komikere når de tror ingen ser dem? De forteller hverandre vitser. I denne dokumentaren møter du hundre moromenn og -kvinner fortelle vitsen som underholdningsbransjen har holdt for seg selv i over 100 år.


Snowboarder
 (2003)
Alpe d’Huez, et legendarisk fjell. Om sommeren trosser Tour de France-rytterne tyngdekraften, om vinteren oppheves den av adrenalinsøkende snowboardere. 


Everybody's Doing It
(2002)
Etter en lang sommerferie vender Angela tilbake til high school og den kjekke kjæresten Travis. Det setter hormonene i gang og det virker som om det er på tide å følge naturens gang…



Tilbake til forsiden