Action

Action

NETTPREMIERE: Pierce Brosnan (bildet) er mest kjent som spionhelten James Bond. Nå er han tilbake som deprimert leiemorder i action-komedien "The Matador". Les mer om ukens nyheter.



The Matador
(2005)
Julian Noble (Pierce Brosnan) er leiemorder, men han er kommet litt opp i årene, og jobbene er blitt færre. Forretningsmannen Danny Wright, som sliter med tapet av sønnen sin, sendes på forretningsreise til Mexico, hvor han skal avslutte en svært viktig handel som absolutt ikke må gå i vasken. En kveld i hotellbaren støter Danny på Julian og de kommer i prat. 


Levity – forsoningstid
(2003) 
Manual Jordan (Billy Bob Thornton) drepte en mann. Ikke en gang en mann, men en ung gutt. I 19 år har han stirret på celleveggen der et gulnet avisportrett av et avbrutt ungt liv har minnet ham på sin fortid. Nå skal han løslates…


Ubeseiret
(2002)
Verdensmester i tungvektsboksing George Iceman Chambers blir sendt i fengsel på toppen av sin karriere.


Confidence
 (2002)
Jake har akkurat lurt til seg tusenvis av dollar fra Lionel med hjelp fra gjengen sin - Gordo, Shill Miles og Big Al. Når både Lionel og Big Al blir funnet døde, blir det klart at Lionel ikke var en hvemsomhelst, men derimot gangstersjefen The King.


The Boondock Saints
(1999)
En morgen blir FBI-agenten Paul Smecker tilkalt for å etterforske et grotesk mord på to russiske gangstere. Mens en litt forvirret gruppe politifolk undersøker gjerningsstedet, finner Smecker på sin egen måte raskt ut hva som har hendt.



Tilbake til forsiden