Ukens filmer

Ukens filmer

En gal morder i ødemarken, eldgamle egyptiske guder, hekser og overnaturlige evner. Denne uken byr vi på alt fra uutholdelig skrekk i premierefilmen "Wolf Creek" (2005) til mer eksistensielle spørsmål i "Gressklippermannen" fra 1992.



Wolf Creek
(2005)
Tre venner i 20-årene drar på tur for å utforske den australske ødemarken og nasjonalparken Wolf Creek. Filmen er fritt basert på virkelige hendelser som knytter seg til Wolf Creek-morderen, Ivan Robert.



Immortal
(2004)
Et pyramideformet objekt svever over New York. Den eldgamle egyptiske guden Horus har krysset tid og rom for å gjenvinne sin udødelighet.



May
(2003)
May er en outsider. Hennes beste og eneste venn har siden barndommen vært en hjemmesydd dukke. Nå er hun en ung, skjør kvinne som desperat søker etter aksept, vennskap og kjærlighet.



The Gift
(2000)
Annie har en slik evne. Noen er redd henne, andre beskylder henne for å være en heks. Men nå, når et fryktelig mord er blitt begått er hun den eneste som kan løse det. 



Gressklippermannen
(1992)
Menneskets hjerne er en sprudlende kraftkilde med vante ressurser. Hva hender når den kobles til et avansert data- program som Virtual Reality?



Tilbake til forsiden