Farlig lidenskap

Farlig lidenskap

Sterke følelser og lidenskap står sentralt i filmen "Center of the World" Strippersken Florence og datageniet Richard skal tilbringe helgen sammen. De beveger seg stadig nærmere grensen til det forbudte. Les mer.



Center of the world
(2001)
Strippersken Florence sier ja til å være Richards følge en helg i Las Vegas. Hun aksepterer, men har tre regler for helgen; ikke noe snakk om følelser, ikke noe kyssing på munnen og ikke noe sex. Etter hvert som helgen skrider frem blir det stadig vanskeligere for dem å holde seg til reglene. Men regler er regler...eller er regler til for å brytes? Norskættede Siri Hustvedt er sammen med ektemannen Paul Auster blant filmens manusforfattere.

Andre nye filmer:


Morvern Callar
(2002)
Morvern Callar er en 21 år gammel kassadame fra en liten havneby på vestkysten av Skottland. Kjæresten dør og etterlater seg et ferdigskrevet bokmanuskript. Morvern leverer inn manuskriptet i sitt eget navn og reiser til Spania med en venninne. 


RKO 281 - Kampen om Citizen Kane
(2000)
Dette er spillefilmversjonen om dramaet rundt den berømte filmen "Citizen Kane", som regnes som en av filmhistoriens største klassikere.



Tilbake til forsiden