Mørk og Mystisk påske

Mørk og Mystisk påske

Påsken er mysterienes høytid, og vi senker prisene på svarte filmatiske perler. Nå får du både skrekk, mysterier og nervepirrende utfordringer til kun 30 kroner. Les mer om tilbudet, som varer til 18.april.



Lost Highway

Den krypende angsten som er så karakteristisk for filmgeniet David Lynch får du i stort monn i gyseren "Lost Highway". Et psykologisk mareritt som virkelig gir mysterieløsere en utfordring. 


Djevelens Ryggrad

Dette er en spansk grøsser som lever opp til sin truende tittel. Et barnehjem ligger isolert på den spanske slagmarken under borgerkrigen i 1939. Det viser seg etter hvert at hjemmet ikke bare trues av de levende, men også av de døde. 


Cube

Sci-fi filmen Cube kan gi deg både klaustrofobi og paranoia. En panisk flukt fra usynlige men dødelige feller i en endeløs labyrint av identiske rom holder deg garantert på kanten av stolen. 


Cube 2

Oppfølgeren Hypercube er noe så sjeldent som like vellykket. Plottet er det samme som i Cube, men Hypercube slenger tyngdekraft, tidsanomalier og parallelle universer inn i galskapen. 


Chopper

Vi runder av med Chopper. En godt fortalt syk spøk basert på den sanne historien om Australias største morder-kjendis, Chopper Read.



Tilbake til forsiden