Nye filmer

Nye filmer

I filmen "Mean Creek" tar det som skulle være en uskyldig lek, brått en alvorlig vending. I "Out of Time" møter politisjef Matt Lee Whitlock flere vanskelige utfordringer. Hvordan skal han oppklare et mord når alle bevisene peker i hans retning? Spenning og drama er hovedingredienser i ukens nye filmer.



Mean Creek
 (2004) fikk prisen for beste regidebut ved Stockholm Int. Filmfestival 2004. Filmen ble også tatt ut Cannes Filmfestival og hovedprogrammet ved Sundance Film festival. Skolegutten Sam forteller sin storebror Rocky at han daglig blir plaget av skolens tyrann George. Under påskudd av å feire Sams fødselsdag inviterer de George med på seiltur. I virkeligheten går planen ut på å seile George til et avsidesliggende sted, ta alle klærne hans og ydmyke han ved å tvinge han til å løpe naken hjem. Underveis på ferden begynner ting å løpe løpsk, og ingen kan forutse hva som kommer til å skje...



Out of Time
(2003)

Politisjef Matt Lee Whitlock synes kjærlighetslivet begynner å lysne. Skilsmissen er snart et faktum, og da kan han starte på nytt med kjæresten. Så blir hun livstruende syk, og en dyr operasjon i Europa er siste utvei. For å betale for operasjon for ”låner” han penger som er bevismateriale i en narkotikasak. Politisjefen spilles av Denzel Washington.



Tilbake til forsiden