Filmtilbud i romjulen

Filmtilbud i romjulen

Er du lei julemaset? Nå kan du se alle spillefilmene på Filmarkivet til kun 30 kroner. Dette gjelder også de nyeste filmene som "The Believer", "Chicago" (bildet), "Den syngende detektiv" og "Trillingene fra Belleville". Tilbudet gjelder ut desember.



The Believer
(2001)
Danny Balint leder en gjeng nynazister. Han er fysisk utagerende, men også intelligent og karismatisk. Vinner av hovedprisen ved Sundance Film Festival i 2001.


Chicago
(2002)
Roxanne "Roxie" Hart vil stå i rampelyset på Chicagos musikalscener, synge seg til berømmelse og komme seg vekk fra sin kjedelige mann, Amos. Hun vil bli en stjerne som skinner like sterkt som forførende Velma Kelly. Vinner av 6 Oscar og et titalls andre priser.


Den syngende detektiv
(2003)
Krimforfatteren Dan Dark er lagt inn på sykehuset og benytter tiden i sykehussenga til å tenke ut et nytt plott om en kynisk privatetterforsker som også synger i et danseband. Denne privatetterforskeren dras etter hvert inn i et nett av intriger under drapsetterforskningen av en prostituert i Los Angeles i 1950.


Trillingene fra Belleville
(2003)
Champion blir adoptert av bestemoren sin, Madame Zouza, en geskjeftig dame med klumpfot og jernvilje. Hun oppdager at Champion er lykkelig bare når han sykler. Hennes resept for varig lykke er derfor å la Champion trene knallhardt.



Tilbake til forsiden